Přeskočit na hlavní obsah

Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z listopad, 2016

Red & green ♥

Mám ráda, když se v mém životě  pořád něco děje .. a je úplně jedno, jestli je to utíkání z jedné práce do druhé, hosteskování přes půlku republiky nebo výlety "za krmením" s přítelem k jezeru plném kačenek  (abych se později dozvěděla, že kachny fakt nemusí :D.. je krásné, když pro někoho něco uděláte z lásky a jeho radost zastíní i váš jinak negativní názor na danou věc :))  Ale zpátky k věci.. poslední měsíce byly asi více hektické, než bych si představovala a přiměly mě tak k zamyšlení, jestli to co dělám, je opravdu tím, co dělat chci.. Už nějaký ten pátek  neumím odpočívat , což se v praxi projevu tak, že i když se už z toho všeho kolem pomalu ale jistě cítím unavená, stane se, že na poslední chvíli nemusím do práce/ školy.. a co udělám místo toho abych si odpočinula? Najdu si jinou práci a odpočinek je odsunut zase na neurčito :D.. a tak je to pořád dokola..

Aztec skirt and lace top ♥

Přála bych vám vidět výraz mé nejlepší kamarádky ve chvílích, kdy mi fotí outfit , zachumlaná skoro i s nosem se schovává v šále a já na ni vybafnu " Tak stačí.. teď ještě bez kabátku!" :D Nevím, jestli je to tím, že si moje tělo za ty roky mrznutí prostě už zvyklo nebo jen tím, že když dělám něco, co mě baví - nevidím/neslyším, prostě nevnímám a jen si to užívám :)).. každopádně, čestné pionýrské, že mi zima nebyla ! :D

Sundown ♥

Miluju západ slunce .. a pak taky bezmezně miluju svého úžasného muže ! - a když se tyhle dvě lásky spojí, vzniknou fotky, jaké najdete právě v dnešním článku. Protože víte co? Pokaždé, když se na toho svého blonďáčka dívám, nemůžu se zbavit spokojeného výrazu a zároveň jsem zas a znova neskutečně vděčná, že se můj princ na bílém koni fakt objevil a kromě toho, že jsem do něj blázen, vypadá taky úplně přesně jako princové, které jsem malovala už jako malá! :D

Second giveaway with The Twiggy shop ♥

Říká se, že milovníkům módy patří podzim - je totiž ideální na vrstvení všemožných kousků, díky tomu toho vlastně vynosíme víc najednou a přitom ještě není taková zima, takže to i všechno současně můžeme pěkně ukázat! :) Já osobně mám v tomto chladném období moc ráda roláky . Díky nim si totiž můžu nechat rozepnutou bundu, aniž by mi táhlo na krk a současně mi outfit "nekazí" šátek nebo šála, které jsem se ani za ty roky, co je nosím, ještě nenaučila pořádně (a především esteticky :D) uvázat, takže mám ve větru spíše než kolem krku, šátku plnou pusu a svůj účel tak nakonec vlastně ani neplní :D. Kdežto roláky nikdy nezklamou a věřte mi, že s malou praxí mi už na roláku nekončí ani většina šminek (účes ála Rákosníček už k rolákům naopak asi neodmyslitelně patří :D).

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).